Vragen aan Oth en de Zijnen

Ellen RauhWilt u ook eens een vraag voorleggen aan Oth en de Zijnen zonder u te verplaatsen?  Dat kan!

Ellen Rauh is al sinds 1999 channel (contactpersoon) van Oth en de Zijnen. Zij krijgt antwoorden en beschouwingen door vanuit een ruimer bewustzijn. De inspiratie komt vanuit energielagen in het universum in het bewustzijn van Ellen. Het verwoorden van de inspiratie is afhankelijk van haar vocabulaire, maar niet afhankelijk van haar eigen verworven kennis. Haar enige taak is de antwoorden en beschouwingen doorgeven aan anderen met als bronvermelding Oth en de Zijnen.

Wat uw vraag ook is, het zal altijd vanuit een.ruimer perspectief geplaatst zijn zodat er een groter begrip kan ontstaan. Door deze ondersteuning zullen zeer veel mensen minder verstrikt geraken in verstikkende oordelen, want daar zijn veel problemen op gebaseerd: oordelen over wat goed en fout is, wat normaal is en wat abnormaal is, wat eerlijk is en wat oneerlijk is, wat rechtvaardig is en onrechtvaardig is. Oth versterkt je persoonlijke kracht, een kracht die ontstaat doordat je als persoon meer in contact komt met jouw wezenlijke zijn. Zielsaspecten worden verhelderd en verstevigd en worden meer herkenbaar voor jou als persoon. Er ontstaat meer eenheid tussen persoon en ziel. Hierdoor verruimt je denken en je voelen en ontdek je dat je een belangrijke schakel bent in het grote geheel.

 

  • Stuur uw vraag aan Oth naar vragen@oth-channeling.com en vermeld hierbij: uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en uw vraag.

    Maak € 35 over met vermelding van uw naam ten name van: E Rauh, Almere IBAN: NL64 RABO 0134 9609 20 Na ontvangst van uw betaling ontvangt u van ons een bevestiging.

    Inlichtingen: 036 536 32 56