Afgesloten van de buitenwereld |  20 juni 2010  |  Oth-channeling door Ellen Rauh

Hoe omgaan met mensen die zijn afgesloten van de buitenwereld

Beste Oth, kort geleden las ik een artikel over geestloze mensen. Het
schijnt dat er nogal wat van deze mensen op onze wereld rondlopen.
Zijn ze zo geboren of zijn ze in de loop van hun leven het contact met
hun geest verloren?
Kan u daar iets over vertellen?

Ja, daar willen wij wel iets over zeggen. Wij zouden het geen geestloze mensen noemen. Wij zouden het mensen noemen waarvan de geest slaapt. Vele mensen geraken als het ware afgesloten van alle energieën, van alle impulsen rond de Aarde. Hun zenuwstelsel slaat op tilt.

Zolang mensen niet in staat zijn, zolang er niet geaccepteerd wordt dat zenuwstelsels op tilt kunnen slaan door onzichtbare impulsen, zullen deze mensen kortsluitingen krijgen en zal hun geest zich afsluiten voor de buitenwereld, voor alle impulsen van buitenaf en noemen vele mensen dat 'geestloze mensen'. Nee, hun geest slaapt. Hun geest – of wat jullie dan ook met geest bedoelen – heeft zich teruggetrokken om beschermd te worden tegen alle invloeden van buitenaf.

Als je dus met mensen te maken krijgt die je als het ware geestloos noemt, weet dat ze afgesloten zijn van de buitenwereld uit bescherming. Jij kunt deze mensen subtiel en energetisch bereiken. Ga het maar proberen. Jij zou ertoe in staat zijn. Zoals vele mensen in staat zijn om door te dringen in de geest, in het bewustzijn van mensen die jullie dement noemen. Dan wordt er een andere taal gesproken, maar contact is mogelijk.

Al deze mensen die afgesloten zijn van de buitenwereld, doen dit omdat ze niet willen of niet kunnen deelnemen aan de buitenwereld zoals die er nu uitziet. Kijk maar om je heen. Kijk naar de jeugd, kijk naar wat het gevolg is van overmatig drankgebruik en het gebruik van allerlei roesmiddelen om afgesloten te zijn van de buitenwereld. Ze beseffen alleen niet dat als je dit doet door zelf bewust iets in te nemen, dat je daardoor nog minder beschermd bent, want daardoor vervaagt je aura en ben je nog kwetsbaarder.

Maar als het een natuurlijk ziekteproces is – zonder toevoegingen van buitenaf – zijn deze mensen met hun aura beschermd tegen de buitenwereld. Zij zijn niet meer te bereiken met de taal die mensen spreken en dat was precies de bedoeling.

Veel mensen – steeds meer mensen – zullen in staat zijn om energetisch met deze mensen te praten. Dan zul je zien dat als dit op een zachte harmonieuze manier gebeurt, dat deze mensen die zogenaamd niet te bereiken zijn, te bereiken zijn. Dat ze op een gelukkige manier glimlachen of heel rustig worden of ontspannen worden. Ga dus maar aan de slag. Als zo iemand in jouw gezichtsveld komt of in jouw buurt komt, weet dat je dan mag gaan oefenen om contact te maken met het innerlijk van deze personen, de persoon die afgesloten is van de buitenwereld.

Zolang energie ontkent wordt en de energie steeds heftiger wordt, zullen inderdaad steeds meer mensen vluchten naar binnen en bij de groep gaan horen die jullie 'geestloze mensen' noemen.

 

Afgesloten van de buitenwereld | 20 juni 2010  |  Oth-channeling door Ellen Rauh