Oth-channeling

Nederlands - English

Oth-channeling

Ellen Rauh
activiteiten

Oth-channelings
1999-2017

Kosmisch Internet
inlogcodes en wachtwoorden

Boeken Ellen Rauh

Oth-channeling toevoegen aan uw favorieten  

Zonnestormen

Oth-channeling door Ellen Rauh
9 juni 2011, Nederland
http://oth-channeling.com

Beste Oth, kan u iets zeggen over zonnestormen?
En meer bepaald de zonnestormen van onze zon
en de invloed op onze Aarde en onszelf?

Ja, die invloed is sterker dan ze lijken te vermoeden. Het is een uitvergroting van het lozen van energie van jullie zon. Jullie zon wordt benut, wordt gebruikt. Jullie zon is verbonden met de kern van de Aarde. De kern van de Aarde is zonne-energie. Zoals jij weet zijn er uitlaten voor deze energie, vanuit de kern van de Aarde. Magnetisch is er een aantrekking tussen zon en kern van de Aarde.

Veel vulkaanuitbarstingen zijn het gevolg van zonne-explosies. Dat had je waarschijnlijk niet verwacht. Maar het is wel zo. Want dit is magnetisme. Als er veel zonne-energie vrijkomt, kun je dat zien als een soort vulkaanuitbarsting in het groot van de zon. Deze trekt magnetisch kernenergie vanuit de planeet Aarde naar de oppervlakte. Het is een enorme magnetische werking tussen de zon en de warmte in de Aarde.

Dit alles is nodig. De Aarde is aan het evolueren. De Aarde borrelt en smeekt om vernieuwing. Het Universum werkt mee. De Aarde heeft invloed op de zon, meer dan de zon op de Aarde. Als je dit om zou keren, dan weet je dat er meerdere planeten zoals de Aarde zijn, die allemaal trekken aan de zon, en de zon trekt aan de pure energie van de vloeibare warmte in die planeten. De uitbarstingen van de zon zijn dus zeer belangrijk voor de planeet Aarde. Maar evengoed in het Universum. Het is een uitlaat van energie die vrijkomt en die z'n weg vindt. Niet alleen naar de Aarde, maar ook naar planeten die jullie niet kennen, nog niet kennen. Weet dat er steeds meer duidelijk wordt over de wisselwerking tussen Universum en de Aarde.

Jullie zijn bekend met de invloed van de maan. De invloed van de zon is zelden zo gezien, maar is even belangrijk. De maan trekt magnetisch, heeft een wisselwerking van magnetisme met het vocht van de Aarde. De zon heeft een magnetische werking en een wisselwerking met de warmte, de vloeibare warmte in de Aarde. Als je dit beseft en je beseft dat de volle maan of de maan invloed heeft op jouw vochthuishouding, op alles wat met voelen te maken heeft, met subtieler voelen en waarnemen, kun je dus nu al vermoeden wat de zon teweegbrengt.

Jullie kernenergie wordt aangewakkerd. Iets in jullie, jullie kern van zijn, komt naar buiten. En daarom zeiden we dat de komende maand zo belangrijk is. Want er worden dingen zichtbaar die verborgen waren. De zonnestormen brengen als het ware een omwenteling teweeg in de mensheid. Vooral diegenen die gevoelig zijn, zullen merken dat iets in hen zich opdringt om naar buiten te komen. Het is moeilijk om het te verwoorden, maar het is een vernieuwing. Nieuwe kwaliteiten, nieuwe energieën, nieuwe krachten die jullie in potentie bij je hadden, worden nu aangeboord. Vandaar dat het zo belangrijk is om in deze tijd 11 te zijn. Want kun je die kracht aan? Kun je die kracht de baas? Kun je die kracht gebruiken? Of gebruikt die kracht jou? Je zou verbranden. Jullie subtiele energiestelsel zou een overdosis van energie krijgen. Het zou gaan bliksemen. Weet dus dat iets in jezelf ontwaakt is, wakker geworden is, iets wat onzichtbaar was, zal naar buiten komen. Dit zal tot gevolg hebben dat er hoe dan ook dit jaar zeer veel nieuwe uitvindingen aan het licht komen die zeer eenvoudig zijn en gemakkelijk toe te passen – alleen niet economisch te gebruiken. En daar komen wij de volgende keer uitgebreid op terug.

Dus, heeft deze zonne-eruptie gevolgen? Jazeker, maar omdat het nog onzichtbaar is, is het niet geweten wat de gevolgen zijn. Besef dat ze groot zijn. Iets in jullie is aangeraakt. Iets in jullie is aangestoken. Het is een kern van zijn uit jullie potentieel vermogen wat geactiveerd is en zichtbaar zal worden.

Recente Oth-channeling 9 juni 2011 >

Meer gerelateerde Oth-channelings over de zon >


video van zonnestorm op 7 juni 2011

meer actuele informatie over de zon:
Solar Dynamic Observatory

zonne-energie in de Aarde

Bijzondere volle maan: woensdag 15 juni 2011

Volle maan: woensdag 15 juni 2011

Verhoudingen Zon, maan en de Aarde - grootte in correcte verhouding weergegeven
(grootte in correcte verhouding weergegeven)