Oth-channeling door Ellen Rauh
http://oth-channeling.com

 

Oth-channeling door Ellen Rauh
15 december 2013, Nederland
in English - Nederlands

De kracht van de Aarde en jullie mensen op Aarde

Jullie allen hebben een speciale verbinding met de Aarde. Velen van jullie hebben meer verbinding – denken ze – met het Universum. En toch ligt de klemtoon op de Aarde.
Ik wil het met jullie hebben over de Aarde, de kracht van de Aarde. En als ik het heb over de kracht van de Aarde, denken velen aan natuurrampen: water, wind, vuur, aardbevingen. Dit zijn momenten dat de mens zich klein voelt; klein in vergelijking met de enorme power en kracht van Aardse elementen. Dit zijn elementen van de Aarde, maar het is niet de Aarde. Dit komt uitgebreid aan bod in het boek: Kosmisch Internet.

 

  boek online bestellen     

recommend this channeling to your friends on facebook

  boek aanraden op facebook     

tweet boek

  tweet boekKosmisch Internet - inlogcodes en wachtwoorden - Bestel via Bol.comKosmisch Internet
inlogcodes en wachtwoorden

Oth gechanneld door Ellen Rauh

Voor het Kosmisch Internet heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Elk wachtwoord geeft toegang tot een andere belevingswereld. Allemaal bespiegelingen, mogelijke waarheden, zoals je met een virtual reality bril in een andere realiteit kunt stappen. Jij bent vrij om te kiezen waar je je focus op wilt leggen.

Wat vraag je je af en waar wil jij je door laten inspireren? Wil je in de realiteit stappen waarin er een soort van skype-verbinding is met iemand die de Aarde heeft verlaten? Volg je graag het gesprek met een specialist die veel weet over zielsaspecten? Wil jij in de realiteit stappen waarin wordt gesproken met het wezen van de Aarde? Zou je meer willen weten over de natuur an sich? Of wil je meer weten over sterrenstof?

Allemaal mogelijke waarheden die jij als voedend kunt ervaren, als ontroerend en misschien zelfs als confronterend. Het is maar net door welke realiteit jij je op een bepaald moment wil laten voeden, inspireren of leiden. Er is keuze te over. boek online bestellen >

 

Oth-channeling door Ellen Rauh
http://oth-channeling.com