Ellen Rauh

  Ellen Rauh  Graag ben ik een wegwijzer

Graag ben ik een wegwijzer voor mensen die soms tijdelijk verdwaald zijn. Mensen de weg wijzen waar ze mogelijk oplossingen kunnen vinden en helpen ontdekken wat hun diepe waarde is, wat hun echte kwaliteiten zijn.

BOEKEN Consult Stress Neutralising CONSULT PRIVE-CHANNELING Workshop Bewustzijnslagen Workshop Kracht in Balans Piramides ervaren in Egypte

"Channelen is voor mij een groeiproces geweest. Na veel jaren ervaar ik het nu als een toegang tot een enorm kosmisch internet."

Ik kan de kennis van Oth en de Zijnen alleen doorkrijgen, channelen, als ik mijn controle loslaat. Met controle bedoel ik: het niet zelf willen weten. Alles wat ik op deze manier doorkrijg, is door mij niet te beïnvloeden en daardoor ook voor mijzelf soms confronterend, boeiend en inspirerend. Ik leerde dat alleen die kennis doogegeven kan worden die bij mij latent aanwezig is en daardoor niet totaal nieuw is. Deze slapende kennis wordt door het channelen geactiveerd en van mij. Meer en meer leerde ik vertrouwen te hebben in wat ik hogere leiding noem. Tegelijkertijd leerde ik dat ik verantwoordelijk ben voor mijn eigen leven en alles wat ik als mens verspreid.

Als je meer wil weten over Oth en de Zijnen, dan raad ik het boek Kosmisch Internet aan.

Workshop Kracht in Balans

DEEL 3-4  |  zondag 30 september 2018
DEEL 5-6  |  zondag 21 oktober 2018

door Ellen Rauh  |  Almere  |  10u-16u  |  €175 per dag incl lunch

Workshop Kracht in Balans: werken met piramide-energieën

Ellen Rauh In deze workshop leer je de piramide-energieën hanteren en ervaren, waardoor je vanuit je eigen kracht in het leven kunt staan. Je zult hierdoor meer vanuit je eigen kracht je positie in het leven kunnen innemen en minder afhankelijk zijn van beïnvloeding van anderen. De workshop "Kracht in Balans" gaat over je eigen autoriteit zijn, een autoriteit zijn in je kwaliteiten en daardoor andermans autoriteit kunnen aanvaarden.

Piramide-energieën bestaan uit triangelstructuren. Door deze triangelstructuren in jezelf te activeren, ervaar je wat het is om neutraal in je kracht te staan. De kracht van piramide-energieën is de neutraliteit. Door deze neutraliteit te integreren, ga je minder reageren vanuit je emotie maar vanuit innerlijke kracht, neutraal zonder oordeel, niet vanuit verdediging maar vanuit zijn. Zo roep je geen strijd op maar straal je respect uit naar anderen, wie of wat ze ook zijn.

Door oefeningen en geleide meditaties wordt je lichaam aangepast en voorbereid om met deze krachtige energie in het leven te staan.

INSCHRIJVEN: Stuur een e-mail naar inschrijven@oth-channeling.com. Vermeld bij uw inschrijving de naam en datum van de workshop, uw naam, e-mail en telefoon. Maak € 175 over op IBAN: NL64 RABO 0134 9609 20 BIC: RABONL2U met vermelding van datum en naam workshop en uw naam. Uw inschrijving is pas definitief als uw betaling ontvangen is. Daarna wordt u een bevestiging en routebeschrijving toegestuurd.

 Boek Kracht in Balans
werken met piramide-energieën

Ellen Rauh - met illustraties in kleur

BOEK - Kracht in Balans - werken met piramide-energieën - Oth-channeling door Ellen RauhEen tekening gaf een hele nieuwe wending aan mijn leven. Dit boek gaat over de weg die ik aflegde om de complete tekening beter te begrijpen. Het was vaak een eenzaam proces van me terugtrekken en isoleren om te mijmeren, te filosoferen, te ervaren en uit te proberen. De piramide-area van Gizeh in Egypte was de plek waar ik regelmatig vertoefde om inspiratie op te doen en inzichten te verzamelen omtrent de tekening van Kracht in Balans. In dit boek beschrijf ik de kennis en inzichten die ik verzameld heb en die mij helpen het dagelijkse leven beter te hanteren en na intense ervaringen weer sneller in balans te komen.

Workshop Bewustzijnslagen

Zondag 14 oktober 2018

door Ellen Rauh  |  Almere  |  10u-16u incl lunch  |  €125

In deze workshop leer je contact te maken met 7 bewustzijnslagen.

Hoe kan je steeds in het nu balans ervaren in al deze lagen?
Hoe kan je verbinding hebben met ruimere bewustzijnen zonder je gronding te verliezen?
Wat brengt je uit balans en hoe kan je die balans herstellen?

INSCHRIJVEN: Stuur een e-mail naar inschrijven@oth-channeling.com. Vermeld bij uw inschrijving de naam en datum van de workshop, uw naam, e-mail en telefoon. Maak € 125 over op IBAN: NL64 RABO 0134 9609 20 BIC: RABONL2U met vermelding van datum en naam workshop en uw naam. Uw inschrijving is pas definitief als uw betaling ontvangen is. Daarna wordt u een bevestiging en routebeschrijving toegestuurd.